Ambient

ETIQUETA OEKOTEX

L’Oekotex standard 100 és una etiqueta que et garanteix productes lliures de substàncies nocives per a la salut, aquesta etiqueta jutja la qualitat humana i ecològica dels teixits. Garanteix que els productes no tenen agents tòxics per al medi ambient, i també per al cos humà. Així doncs, només utilitzem teixits amb la certificació Oekotex standard 100.

BOTELLA RECICLADA:

Alguns dels nostres teixits tècnics es componen d’almenys un 50% de polièster reciclat posteriorment al consum: es tracta de botelles de plàstic reciclades. Aquesta barreja ens assegura productes amb qualitats formidables, còmodes, resistents i duradores. Això permet retirar milions de botelles de plàstic de la naturalesa i així preservar el nostre entorn.

Trituració, neteja i assecament

Les botelles es trituren en palletes i posteriorment se submergeixen en aigua i es friccionen per eliminar la pega i totes les impureses.

Fosa i transformació final

A continuació les palletes de PET es fonen i es transformen en granulats

Els granulats de PET

Els granulats de PET s’utilitzen per fabricar les fibres de PET.

Fil

Els granulats es fonen de nou i s’extrudeixen per obtenir un fil de polièster.

RECUPERACIÓ DE DESPRENIMENTS DE TEIXITS

Recuperem els despreniments de teixits emesos de les produccions, que responen als criteris de qualitat, i posteriorment s’utilitzen en els doblecs dels abrics o els doblecs de les butxaques.

Normalment, aquests despreniments de teixits estan destinats a ser destruïts mitjançant incineració. No obstant això, l’impacte del carboni d’aquest procediment és desastrós per al medi ambient. Això permet un cop més reduir l’impacte del carboni en el nostre medi ambient.

Tefló sense PFC

Actualment, tots els nostres productes tècnics que utilitzen tractaments repel·lents garanteixen no contenir PFC o perfluorocarburs. Històricament, s’utilitzaven substàncies químiques en es teixits tècnics per tal de garantir la impermeabilitat dels productes. Els PFC s’alliberen doncs a l’aire, cosa que els fa nocius per al ser humà i per al medi ambient quan s’utilitzen en la fabricació de la roba.