Leggings CH405

Le legging CH405 dispose de propriétés respirantes et anti-bactériennes qui offrent un grand confort. Le tissu bi-stretch procure également une liberté de mouvement particulièrement appréciable. Nos leggings personnalisés peuvent se porter aussi bien pour des entraînements d’intérieur que d’extérieur puisqu’ils offrent une protection anti-UV.

Referència del producte :
Només amb una estimació des de

16.90€

34.90€

29.90€

28.90€

27.90€

26.90€

25.90€

Preu unitari sense impostos
Teixit
Power
  • 210g/m2

  • 210g/m2

Tall compressiu
Aquest tall compressiu i molt atlètic ofereix als atletes un suport sense igual i garanteix el màxim confort seguint el cos en tots els seus moviments.
Banda elàstica
Està format per una banda elàstica que evita que la peça rellisqui, no exerceixi pressió i s’ajusta idealment a la cintura per moure’s lliurement.
Costures planes
Aquesta costura decorativa permet una costura de punta a punta que ofereix un confort òptim durant les activitats esportives i aporta un toc de sofisticació.
PRODUCTES SIMILARS
Pas de produits similaires.
? Fet de fibra reciclada :
Power
  • Composició :

    210g/m2

  • Pes :

    210g/m2

El teixit Power és un teixit molt elàstic i extremadament suau pel seu component de polièster / elastà 82% polièster 18% elastà La seva capacitat d’estirament i retracció d’altes prestacions li permet, un cop estirada, recuperar la seva dimensió inicial. Assegura un ajust ajustat i una perfecta adaptació anatòmica. Segueix tots els teus moviments sense restriccions i sense deformar-se. Aquest ajust atlètic augmenta l’aerodinàmica de l’esportista i la compressió exercida retarda la fatiga muscular. El teixit Power garanteix naturalment un assecat ràpid i una excel·lent transpiració. Absorbeix la humitat de la superfície de la pell, proporciona un gran confort tèrmic i ofereix protecció UV de UPF 50+.

Teixit antibactèries
Teixit bi-stretch
Teixits anti-UV
Teixit transpirable
Assecament ràpid