T-shirt de pêche UFP50

T-shirt de pêche personnalisé à manches longues, protection aux UV du soleil UPF 50+. Son tissu cool dry assure une régulation thermique, antibactérien et séchage rapide grâce au tissu mesh respirant présent sous les bras et dans le dos.

Referència del producte :
Només amb una estimació des de

16.90€

0.00€

Preu unitari sense impostos
Teixit
CoolDry
 • 100% polièster

 • 135g/m2

Sumesh
 • 100% polièster

 • 120g/m2

Tall recte
Aquest ajust estàndard és flexible i còmode i ofereix una gran llibertat de moviment.
Coll rodó
Coll bàsic amb un estil atemporal. Còmode al coll, rellisca fàcilment i us permet moure’s amb facilitat; coll del mateix teixit que la peça.
Costures planes
Aquesta costura decorativa permet una costura de punta a punta que ofereix un confort òptim durant les activitats esportives i aporta un toc de sofisticació.
PRODUCTES SIMILARS

Masque personnalisé 50 lavages

? Fet de fibra reciclada :

Tour de cou UFP50

Polo PF100 femme

Manchettes cyclisme personnalisés ? Fet de fibra reciclada :

Manchettes MC815

? Fet de fibra reciclada :

Boardshort XD100

Polo PH100 homme

? Fet de fibra reciclada :

Sweat capuche SX605

? Fet de fibra reciclada :

Sweat SX250

Coupe vent personnalisé ? Fet de fibra reciclada :

Veste coupe vent CV555

? Fet de fibra reciclada :
CoolDry
 • Composició :

  100% polièster

 • Pes :

  135g/m2

El teixit CoolDry és un material antihumitat per excel·lència que garanteix un confort total durant l’exercici. Dissenyades en polièster 100% reciclat, les seves especificitats principals són garantir el refredament del cos mitjançant una evacuació total de la humitat i assecar-se molt ràpidament. Lleuger i molt còmode de portar, el seu pes es manté inalterat fins i tot quan està mullat i la pell es manté fresca i seca en tot moment. Les propietats del teixit CoolDry funcionen sinèrgicament, reduint així la temperatura de la pell.

Teixit antibactèries
Assecament ràpid
Teixit transpirable
? Fet de fibra reciclada :
Sumesh
 • Composició :

  100% polièster

 • Pes :

  120g/m2

El teixit Sumech és un teixit fabricat amb fibres de polièster 100% reciclades que garanteix un confort addicional durant les activitats esportives. Té una malla espaiadora de 2 mm per a una millor ventilació del cos. És un material funcional i suau que facilita l’evaporació i s’asseca ràpidament. Gràcies a la seva tecnologia tèxtil específica, aquest teixit especialment transpirable i lleuger ofereix una ventilació i protecció òptimes contra la condensació. Les seves propietats elàstiques també garanteixen una alta resistència a l’esquinçament.

Teixit antibactèries
Teixit transpirable
Assecament ràpid