Veste softshell XT550

El softshell XT300 és la solució per conservar la seva llibertat de moviment tot limitant els gruixos. Dotat de la tecnologia clima-control, aquest softshell personalitzada regula la temperatura corporal. Tallavent, també és impermeable tot sent transpirable. Ella evacua doncs la transpiració tot bloquejant la humiditat exterior.

Referència del producte :
Només amb una estimació des de

44.90€

99.90€

89.90€

85.90€

79.90€

75.90€

69.90€

Preu unitari sense impostos
Teixit
Atomic
 • 86% polièster
  14% elastà

 • 300g/m2

Butxaca amb YKK ZIP
ZIP YKK. Això ajuda a mantenir els articles segurs mentre fa exercici. L’alta fiabilitat i durabilitat de les cremalleres YKK els converteixen en les millors cremalleres.
Cremallera de 70 cm
Té una cremallera YKK de 70 cm
Cordó elàstic
Cordó elàstic amb tap per a l'ajust i millor suport de la caputxa
Folre de caputxa
Folre de la caputxa: el folre de la caputxa és 100% personalitzable
PRODUCTES SIMILARS
? Fet de fibra reciclada :

Sky-tube SKT200

? Fet de fibra reciclada :

Tour de cou UFP50

Abric softshell XT300

Atomic
 • Composició :

  86% polièster
  14% elastà

 • Pes :

  300g/m2

El teixit Atomic està fet d’una barreja de fibres sintètiques Polièster i elastòmer 86% polièster 14% elastà. Tant elàstic com transpirable, aquest teixit molt acollidor millora la comoditat. Impermeable i resistent al vent, deu el seu rendiment a un tractament hidròfug i a la presència d’una capa de poliuretà termoplàstic (TPU). Aquesta característica li permet proporcionar un aïllament tèrmic eficient i cobrir les necessitats de protecció de l’atleta contra el vent i els agents atmosfèrics. Les gotes d’aigua surten a la superfície del teixit sense evitar la transpiració. El teixit atòmic també es beneficia d’una impregnació hidròfuga a la cara exterior que impedeix que el teixit absorbeixi aigua.

Teixit de control del clima
Resistent al vent
Teixit antibactèries