Confecció

Després del tall dels teixits ve l’etapa de la confecció. Aquesta etapa s’ha de dur a terme amb una precisió quirúrgica per disposar d’un producte acabat d’excel·lent qualitat. Gràcies als coneixements i al perfecte domini de les màquines de confecció del nostre equip de fabricació, garantim entregar roba d’esport personalitzada que reuneix, comoditat, funcionalitat i qualitat amb acabats excepcionals.

És important saber que l’etapa de confecció és una de les parts més importants que s’ha de dur a terme amb cura per tal d’obtenir una línia de roba de qualitat.

La perfecció és el nostre primer objectiu per tal de donar a la clientela productes acabats que responen al 100% als criteris de l’encàrrec. Amb aquest objectiu en ment, duem a terme una feina d’assemblatge meticulós.

LA IMPORTÀNCIA DE LA FEINA DE CONFECCIÓ

El nostre equip de producció de Sublisport disposa de coneixements i experiència en matèria de confecció de peces de vestir. Aquestes característiques permeten que nostre equip pugui operar per oferir una bona prestació d’assemblatge de les peces tallades.

Gràcies a una màquina de confecció específica, realitzem feines de confecció més ràpida, simplificades i de millor qualitat. S’assigna un a cada màquina de confecció. Cadascun d’ells disposa de tasques específiques d’assemblatge d’una part d’una peça de roba. Per exemple, un operador s’ocuparà de la màniga dreta, un altre de l’esquerra, un altre de l’assemblatge de la part de davant i de darrera de la peça. Tot s’acaba acoblant per obtenir l’article encarregat.

MÀQUINES EFICACES PER A UN ASSEMBLATGE DE PEÇA EXITÓS

Les màquines de confecció que utilitzem formen part dels aparells tecnològics més eficaços per dur a terme costures de qualitat.

Els punts són perfectament establerts gràcies a diferents configuracions de trama sobre les nostres màquines de cosir industrials. Treballant en seqüència, les nostres màquines s’utilitzen per acoblar cada part una per una.

UN CONTROL FINAL DESPRÉS DE LA CONFECCIÓ

Després de l’acabat dels últims detalls de confecció de les peces de vestir, s’ha de dur a terme un últim control per garantir la conformitat dels productes. La qualitat d’un producte confeccionat ha de ser avaluada a la perfecció.

Pal·liem tots els tipus de problemes que poden sorgir en el procés de fabricació dels productes encomanats per la nostra clientela. Siguin problemes de color, de costura, de talla o de manca de peça de vestir, no negligim cap d’aquests elements per assegurar el resultat final.

El control de la qualitat final és crucial! Apostem per productes realitzats amb cura per tal que els nostres clients estiguin satisfets al 100%.