DEPARTAMENT D'ESTUDI

Sublisport disposa d’un departament d’estudis integrat per tal de desenvolupar els teus equipaments esportius personalitzats.

MECENATGE / DIGITALITZACIÓ

Ella analitzarà la realització dels teus equipaments i et guiarà gràcies a tots els seus anys d’experiència sobre com actuar i com no actuar per tal d’optimitzar al màxim les despeses de producció i de venda.

El nostre modelista materialitzarà els dibuixos d’aquesta última

Gràcies a l’esquema, donarà vida al vostre producte i passarà per les etapes següents :

PROTOTIP

El prototip de peça de roba es muntarà a partir dels materials seleccionats a la teva comanda. A continuació, el nostre departament d’estudis adapta els acabats a les eines de producció industrial per tal d’obtenir els prototips de peces de roba conformes. Finalment, es duen a terme proves per tal de validar o modificar les propostes tècniques fins a la obtenció del prototip perfecte que correspongui al model de conformitat a la teva comanda.

GRADUACIÓ

Segons els barems de mides, duem a terme les graduacions de la teva roba d’esport. Quan creeu una peça de roba o una col·lecció, heu de dur a terme una graduació. La graduació de la peça de roba és una operació efectuada amb la finalitat de crear una derivació d’un model en diverses talles variables segons les teves necessitats de graduació. Una graduació per a una peça de roba pot ser efectuada a partir d’un prototip o un patronatge.

UBICACIÓ

La ubicació és una etapa que consisteix a efectuar un estudi de consum dels materials. Duem a terme la millor la millor ubicació del patró amb la finalitat d’optimitzar el millor possible el consum de teixit segons l’amplada. La ubicació també ens permet optimitzar el cost final de la teva roba tot minimitzant les pèrdues inútils de cada teixit destinat a la seva fabricació.

DOSSIER TÈCNIC

L’última etapa consistirà en la realització d’una fitxa tècnica amb les característiques de la peça de roba. Cada producte tindrà un dossier tècnic que l’acompanyarà durant totes les etapes de la seva fabricació. El dossier tècnic consisteix en indexar i referenciar tots els elements necessaris per a la confecció d’una peça de roba (material, taula de mesura, detalls, etc…).

Designer Textile Sportswear

Tenir conjunts d’esport còmodes i amb estil ha esdevingut una veritable demanda en el sector esportiu. El dissenyador tèxtil de roba esportiva fa front a reptes constants a cada concepció. Posa tots els seus coneixements necessaris, els seus talents en grafisme i la seva creativitat per poder barrejar el millor possible tant els colors i els motius com els caràcters tipogràfics i dibuixos.
Tu que ets esportista i desitges més rendiment! Tu que vols crear una marca de roba d’esport amb el seu lot d’equipaments o desitges ser-ne revenedor! Sublisport disposa d’un equip de dissenyadors tèxtils d’avantguarda que us garanteix un acabat original, singular i amb gràfics llampants.
El nostre equip de dissenyadors s’encarregarà de fer realitat els teus dissenys de conformitat a la teva comanda.
No obstant això, pots crear tu mateix el disseny a partir de les nostres plantilles. Posa’t en contacte amb nosaltres per tal que te les facilitem.

Condició tècnica :
Tots els dissenys han de ser realitzat en format vectoritzat 300 DPI (Illustrator).

DISSENYADOR TEXTIL