DISSENY

Ciclisme, atletisme, running, motocròs, crossfit, paracaigudisme…Durant una competició o un entrenament, un esportista ha de disposar d’una indumentària d’esport còmoda, efectiva i d’excel·lent qualitat. Aquesta vestimenta és indispensable per a un esportista d’alt nivell! Sentir-se bé i tenir la comoditat necessària constitueixen els objectius principals per aconseguir establir rècords o victòries.

Sublisport proposa una prestació en concepció i producció de roba i equipaments esportius amb sublimació per als esportistes d’alt nivell. També s’ofereix una associació per als que desitgen treure una marca de roba d’esport o dur a terme un projecte de revenedors de productes acabats Sublisport.

UNA GRAN EXPERIÈNCIA, IMAGINACIÓ DESBORDANT I UN TREBALL EN EQUIP EFICAÇ!

Orgullós dels seus 10 anys d’experiència en medi tèxtil, l’equip de disseny Sublisport domina l’àmbit de la creació i disseny de roba d’esport. El seu sentit artístic i el seu saber fer en la professió tèxtil de la roba d’esport permeten elaborar peces que són tendència, originals i úniques. Són punts essencials per facilitar la creació d’una imatge de marca en un projecte de llançament de teva pròpia marca d’esport o de roba d’esport personalitzada.

L’equip de dissenyadors de Sublisport és dinàmic i entusiasta, i no li falta imaginació quan concep esbossos o il·lustracions per a roba d’esport personalitzada. Aquests dissenyadors són hàbils en la seva professió gràcies a la seva experiència en el disseny de motius gràfics, en l’elecció i la definició dels colors, o en la barreja dels colors…

L’equip de creació de Sublisport es compon de diversos dissenyadors, estilistes, modelistes i caps de producte. Cooperen conjuntament i treballen mà a mà per aconseguir crear roba d’esport que sigui tendència. En una paraula, el treball en equip és l’element primordial per tal d’aconseguir la concepció i la producció d’una àmplia gamma de roba d’esport.

ELS ELEMENTS CLAU PER TAL DE DUR A TERME DISENYS DE ROBA D’ESPORT PERSONALITZADA

Prioritzem tres elements fonamentals per tal de concebre i produir col·leccions de roba d’esport personalitzada

Seguiment i coneixement de la tendència actual
El nostre equip efectua estudis, i analistes d’innovacions i d’últimes tendències en l’entorn de la moda de roba d’esport per estar-ne informada. Revista de premsa, salons professionals i compres internacionals són les fonts que utilitzem per efectuar un seguiment de la informació i un seguiment gràfic. Coneixent aquestes darreres innovacions i tendències, podem planificar col·leccions que s’adapten a la demanda de la nostra clientela. Un llibre de tendències, moodboards i trend boards també han estat concebuts per a la nostra clientela.

Establiment d’un disseny gràfic impactant
Garantim la nostra experiència i el nostre saber fer en la il·lustració en el mitjà tèxtil. El nostre equip disposa d’una creativitat i d’una tecnicitat per tal d’investigar i desenvolupar dissenys gràfics de tot tipus i sobre tot tipus de suport. Es tracti d’un treball d’impressió, de sublimació, de serigrafia, de jacquard, de brodat, d’etiquetes i d’empaquetatge, els dissenyadors de Sublisport ho donen tot per crear dissenys gràfics sorprenents i captivadors per cridar l’atenció i impressionar els vostres objectius i influenciar-los per tal que comprin.

Professió d’estilista de mena
Garantim la creació de col·leccions, sigui roba o accessoris, d’esport o d’estil esportiu. Destinats a totes les edats i a tots els gèneres: home, dona i infants, les creacions que aconseguim segueixen un control precís i un seguiment perfecte de la cadena de fabricació. El nostre talent en disseny de moda i la nostra habilitat en barrejar els colors permeten crear col·leccions originals, úniques i de qualitat.