Dissenyador textil

Tot esportista necessita una indumentària còmoda, eficaç i amb una qualitat indubtable. A més, aspira a dur una indumentària que sigui tendència, atractiva i original. Només un dissenyador tèxtil de roba d’esport sabrà procedir a la creació de roba d’esport que reuneixi totes aquestes condicions! Confia en els dissenyadors tèxtils de Sublisport, un professional al servei de la teva proesa esportiva !

Criteris de selecció
Del dissenyador tèxtil

Per col·leccions atractives que incitin a la compra, la selecció del dissenyador tèxtil és crucial i ha de ser duta a terme minuciosament. Aquest prestatari ha de ser capaç de complir els criteris següents :

Excel·lir en l’art gràfic

l’element visual del comprador ha de ser impressionant. Amb aquesta finalitat, ha de tenir un domini perfecte de tot el que envolta la concepció visual d’una veritable obra d’art. Ha de projectar-se en totes les combinacions possibles de colors, d’estils tipogràfics, de dibuixos, de fotografies i de pintures per obtenir una impressió que suposi el súmmum de la seva qualitat.

Tenir experiència com a dissenyador tèxtil d’alt nivell

És un criteri que demostra la professionalitat del dissenyador tèxtil. Sublisport disposa de 10 anys d’experiències positives. Cada cop que rep una comanda, es comença a treballar per crear i donar vida a línies de peces de roba amb gràfics i estils impressionants. Una base estable i sòlida per iniciar la teva marca de roba. El dissenyador tèxtil en cap de Sublisport t’assegurarà aquesta base, al centre de la teva marca.

Tenir el dinamisme per efectuar suggestions i la capacitat de proposar millores

Has de disposar d’un conjunt de proposicions per poder decidir i escollir. Per aconseguir-ho, el dissenyador tèxtil ha de ser conscient de les darreres novetats o tendències pel que fa al disseny gràfic i estils.


Dissenyadors tèxtils, estilistes i grafistes treballen conjuntament per proporcionar-te un acabat de qualitat indubtable i impactant. Amb la creativitat i l’art al centre de tot, l’equip també és punter en les noves tecnologies i tendències. Amb els nostres 10 anys d’experiència, les teves col·leccions de roba d’esport està en bones mans amb els nostres dissenyadors tèxtils. Només poden ser el centre d’atenció !

 

Contacta’ns