Entrega

La nostra cadena de producció finalitza amb tres processos principals: el control dels productes acabats, el seu condicionament i la seva entrega als nostres clients. Aquests processos es respecten per una prestació completa i qualificada amb l’objectiu de satisfer la nostra clientela fins al final del servei de producció de samarretes d’esport o de vestimenta esportiva.

Abans de tota entrega dels productes acabats: roba d’esport personalitzada o altres tipus de roba esportiva, duem a terme un control minuciós d’aquests articles, en termes de qualitat i de quantitat encomanada. A continuació, es realitza un procés de condicionament per tal de protegir els articles durant la entrega.

UN CONTROL FINAL DESPRÉS DE LA CONFECCIÓ

El procés de producció finalitza sempre amb un control meticulós del producte acabat. Aquest control és indispensable per trobar alguns defectes de fabricació en cas que n’hi hagi. També és una etapa que permet verificar que els articles acabats respecten les normes establertes abans del tractament de la producció.

La nostra feina és proporcionar-te samarretes d’esport o altres peces de roba de alta qualitat. Els nostres productes acabats estan assegurats en matèria de control de qualitat, de comoditat i de robustesa. El nostre taller estableix els processos rigorosos per controlar els acabats dels articles encomanats. Però no només s’ha de controlar la qualitat, el nostre equipa de producció vigila amb cura que la quota de productes acabats correspon perfectament al nombre d’articles inscrits al document de comanda.

Així doncs, respectem minuciosament cadascuna de les etapes de control de qualitat i de quantitat per tal de respondre perfectament a les expectatives de la nostra clientela.

CONDICIONAMENT ADAPTAT A UNA ENTREGA EXITOSA

Els productes acabats s’escullen minuciosament segons la seva talla, i posteriorment s’embalatgen en un blíster individual. Aquest blíster és un tipus d’embalatge protector i estètic que permet presentar correctament el producte que conté. Pels que vulguin desmarcar-se amb els seus productes, proposem embalatges amb blísters personalitzats. La utilització del blíster permet un millor condicionament de les samarretes d’esport.

La nostra organització a posat en marxa un sistema que permet als nostres clients estar constantment al corrent del procés de fabricació dels seus productes abans de l’enviament. Consisteix a utilitzar un programari especial de seguiment de fabricació. Conscients de la inquietud de la clientela sobre com es duu a terme la producció, ens hem pres aquesta mesura molt seriosament!

Duem a terme una entrega entre 48 hores i una setmana segons el lloc d’entrega i el tipus d’enviament escollit pel nostre client(entrega normal o ràpida).