Quant a Sublisport

Tots els productes Sublisport es fabriquen a Europa. Gestionem acuradament tot el desenvolupament i fabricació del vostre equip als nostres propis tallers i a les nostres màquines per tal de garantir-ne la qualitat al millor cost de fabricació i oferir-vos uns temps de processament òptims.
Els teixits utilitzats estan fets principalment de fibra de polièster o de mescla de polièster / elastà. Estan fets de fibres reciclades (PET) i provenen d’Itàlia. Oferim diferents teixits tècnics que tenen propietats específiques per adaptar-se a cada esport: antibacterià, transpirabilitat, termoregulació, compressió ...
La nostra guia de talles, disponible al nostre lloc web, us ajuda a prendre les mesures correctament per triar el vostre equip Sublisport. Preneu les mesures correctament i no confieu en la mida habitual, ja que les mesures sempre depenen del fabricant. També us podem enviar mostres de mida per provar-les abans de fer la comanda.

Quines són les taxes cobrades ?

Aquests costos corresponen a les despeses de logística i enviament del paquet. Inclouen la preparació de l’enviament, l’envasament, el control de qualitat i l’enviament. L'import depèn del país de lliurament i del mètode de lliurament escollit: lliurament estàndard en un termini de 4/5 dies o lliurament exprés.
Si decidiu crear el vostre propi disseny 100% personalitzat, se us cobraran costos addicionals de desenvolupament. Abasten la feina d’adaptar el vostre disseny als nostres talls i arriben a 40,00 €.
1) Els costos de creació d’aquesta part varien en funció del nivell de detall i / o creativitat requerit pel projecte Disseny simple: 100,00 € Disseny elaborat: 150,00 € Disseny complex: 200,00 € 2) Els costos addicionals s’afegiran a la comanda. Es refereixen a: - La variació de mida: 40,00 € / mida - Personalització (nom / número): 2,00 € / article - L’enviament de mostres de pagament, sabent que el preu d’una mostra costa 1, 5 vegades més car que la producció del producte.
Per obtenir un resultat imprès de qualitat, és possible que hàgim de tornar a treballar un logotip o fins i tot tornar-lo a dibuixar. Aquest pas comporta costos tècnics addicionals que cobrem 50,00 € amb impostos inclosos. No comprometem res fins que no hagueu materialitzat el vostre acord. Si teniu cap dubte sobre la resolució del vostre logotip, ens el podeu enviar per correu electrònic, us ho informarem de forma ràpida i gratuïta.

Procés de comanda

Tot el que heu de fer és consultar el nostre catàleg en línia disponible al lloc web sublisport.fr i seleccionar el model i els colors que vulgueu, i també ens podeu enviar la vostra comanda per correu electrònic. En aquest cas, assegureu-nos de proporcionar-nos la informació següent: noms d’elements, quantitats, models, colors, mides, opcions i inscripcions desitjades (números, noms d’equips o jugadors, logotips, patrocinadors, etc.). Doneu-nos també un nom de contacte, una adreça de lliurament i una adreça de facturació. Podeu posar-vos en contacte amb el nostre departament comercial per telèfon per acompanyar-vos en la redacció de la vostra comanda. Un cop rebuda la vostra comanda, us enviarem per correu electrònic un "Bon A Tirer" (model 3D final) així com un pressupost per a la finalització validació que proporciona la informació essencial de la vostra comanda. El temps de realització de la prova és d’1 a 3 dies, depenent de la complexitat de la comanda. Després de la validació de la comanda per correu electrònic, se us enviarà una factura proforma en format PDF en un termini de 24 a 48 hores. . Trobareu les nostres dades bancàries (RIB, BIC i IBAN) per al pagament de l’import total de la vostra comanda. : el bé per imprimir és l'últim pas abans d'imprimir. Assegureu-vos de comprovar-ho detingudament abans de validar la comanda: conformitat del color i de la mida, ortografia dels textos, ubicació dels logotips, etc.). No s’acceptaran modificacions després de la validació. La producció s’inicia un cop rebut el vostre pagament. A continuació, us proporcionarem una data d’enviament garantida per a la vostra comanda i us enviarem un missatge de correu electrònic amb el número de seguiment del paquet el dia que s’envia.
El temps de fabricació és d’unes 4 setmanes a partir de la validació del comprovant i de la recepció del pagament.
Tots els vostres equips són 100% fets a mida. Per tant, els fabriquem només per encàrrec, segons els vostres desitjos, i no es poden reutilitzar per a fins diferents dels que han estat produïts. Així que assegureu-vos que la vostra comanda sigui correcta en el moment de la prova.
No. La quantitat mínima per article per a una primera comanda o per a la reposició ha de ser de 50 peces.
No del tot. Barregeu les mides com vulgueu. Exemple: una comanda de 50 banyadors pot contenir 40 talles S, 6 talles M i 4 talles XL. Només es cobrarà un suplement de "mida gran" per a mides de 3XL o més.
Absolutament. Conservem el fitxer de clients perquè pugueu repondre el vostre equip cada temporada i en qualsevol moment i per les quantitats que vulgueu.

Procés d'impressió

Tot el vostre equip s’imprimeix per sublimació. La sublimació tèxtil és una innovadora tècnica d’impressió digital que imprimeix una imatge de qualitat fotogràfica. Utilitza tintes sensibles a la calor i es realitza en paper de transferència mitjançant una impressora tèxtil. A continuació, es col·loca el paper directament sobre la tela. És la calor i la pressió que configura les tintes a un suport de polièster. S'adhereixen completament al teixit, per això és còmode de portar i transpirar, i les marques són resistents al rentat. La sublimació s’utilitza àmpliament per a la producció de roba tècnica esportiva.
La sublimació té característiques específiques que ofereixen molts avantatges.
  • Transpirabilitat del teixit La capacitat del teixit per eliminar la transpiració no s’atura ni s’alenteix i el cos es manté sec.
  • Resistència al rentat de colors i marques Gràcies a la tècnica de sublimació , els colors i les marques no s’esvaeixen, no s’esquerden i són resistents al rentat, fins i tot freqüents. Simplement seguiu les instruccions de rentat i cura de les etiquetes de cada article.
  • Llibertat de disseny El procés us proporciona una llibertat sense precedents per personalitzar el vostre equipament esportiu. Assegura un resultat que compleixi les vostres expectatives en termes de colors o visuals.
  • Preu El cost de la impressió de logotips i altres marques està inclòs en l'import que pagueu per la vostra comanda. La impressió no suposa cap cost addicional independentment del text o patrons incorporats, del nombre de logotips, de les seves dimensions, del nombre de colors, etc.

Disseny

Absolutament. Podeu crear el vostre propi disseny consultant la nostra guia tècnica que us proporcionarà consells i pràctiques recomanades per obtenir resultats òptims. A continuació, se us facturarà un cost de creació fixa. Correspon a costos addicionals de desenvolupament que cobreixen el treball d’adaptació del vostre disseny als nostres talls. Poseu-vos en contacte amb el nostre departament comercial per obtenir més informació.
Podem iniciar un projecte des de qualsevol tipus de suport si voleu crear el vostre propi disseny. Envieu-nos un model d’ordinador, un simple esbós de paper o fins i tot una fotografia d’una peça de roba. El nostre equip de dissenyadors gràfics està especialitzat en la concepció de dissenys únics, creatius i originals. Trobarà una solució adaptada als vostres desitjos i necessitats i us enviarem una proposta.
Podem iniciar un projecte des de qualsevol tipus de suport si voleu crear el vostre propi disseny. Envieu-nos un model d’ordinador, un simple esbós de paper o fins i tot una fotografia d’una peça de roba. El nostre equip de dissenyadors gràfics està especialitzat en la concepció de dissenys únics, creatius i originals. Trobarà una solució adaptada als vostres desitjos i necessitats i us enviarem una proposta.
Fet a mida, com el seu nom indica, permet crear un producte realment únic. Gràcies a les immenses possibilitats de sublimació, doneu vida a un disseny totalment personalitzat, incorporant gràfics i textos que corresponen a les necessitats del vostre club o de la vostra associació esportiva i que respectin la vostra identitat visual.
No. El logotip està subjecte a la legislació sobre marques comercials. La reproducció està prohibida tret que tingueu permís per escrit del propietari del logotip.
Sí. Es pot imprimir qualsevol tipus de caràcter o símbol al vostre equip. Assegureu-vos de seguir les normes vigents a la vostra federació esportiva quan registreu els noms i números dels jugadors.
Sí. Podeu triar els colors i els contorns de fons per als elements xifrats i per als textos.
Sí, podeu imprimir la foto que vulgueu al vostre equip respectant una resolució mínima de 150 DPI a escala 1 (consulteu la secció de Preguntes més freqüents "Enviament de fitxers digitals").

Enviament de fitxers digitals

Si teniu un logotip o gràfics digitals, envieu els vostres fitxers al nostre departament comercial en formats vectorials: CorelDRAW (CDR), Adobe Illustrator (.ai), Macromedia FreeHand (FH) o amb una bona resolució de formats ràster: 150 DPI mínim a la mida real (escala 1): imatge de mapa de bits .jpg .psd .tiff a Corel Paint, Microsoft Paint o Photoshop. També estem a la vostra disposició per respondre a totes les vostres preguntes relacionades amb els diferents formats de fitxer. Nota: la resolució és un criteri essencial per obtenir una impressió de qualitat. Els gràfics vectorials tenen una gran flexibilitat quant a l’edició, el retoc i la mida sense cap pèrdua de qualitat. Així, garanteixen una impressió de qualitat i una òptima representació de les marques. Per això els recomanem.
En cas de dubte, envieu-nos-ho per correu electrònic com a fitxer vectorial o matriu (vegeu la pregunta anterior). En comprovarem la qualitat.

Gestió del color

Els colors que es mostren a la pantalla d’un ordinador solen ser diferents quan s’imprimeixen. Hi ha diversos motius, com ara la configuració o la qualitat de l’ordinador. Per obtenir un domini perfecte dels colors, us proporcionem la nostra Guia tècnica de Sublisport de forma gratuïta, que presenta tota la nostra gamma de colors sobre tela. Us enviem aquesta guia de referència per correu electrònic a petició per permetre-li comprovar la representació de color a la impressió. També ens podeu proporcionar les referències de color que vulgueu utilitzar segons els sistemes de colors Pantone, RAL o HKS.
Tots els colors que apareixen a la nostra Guia tècnica de Sublisport estan disponibles per crear el vostre equip. Si no es mostren els colors desitjats, podeu indicar-vos les vostres referències (colors Pantone, RAL o HKS) o enviar-nos un exemple per correu: targeta de presentació, capçalera, adhesiu, roba, etc. Un dels nostres dissenyadors gràfics farà una cerca per suggerir el color que coincideixi amb la vostra mostra.
Absolutament. Es tracta d’un treball d’adaptació que realitzem gratuïtament i que garanteix una interpretació homogènia.
No. Atès que la sublimació és un procés d’impressió digital, el nombre de colors i logotips no s’afegeix al preu final.
Disposem d’un servei de modelatge i posem a la vostra disposició totes les nostres habilitats i experiència per satisfer les vostres necessitats, ja sigui mitjançant la renovació regular de la nostra gamma o la fabricació de nous productes a petició vostra. La quantitat mínima de comanda és de 100 peces.