Guia tècnica

La lectura d’aquesta guia tècnica us ajudarà a tenir una visió clara de les millors pràctiques a adoptar per crear el vostre equipament esportiu Sublisport personalitzat.

Elecció de colors

En el procés de creació de la vostra samarreta personalitzada, inevitablement sorgirà la qüestió de l’elecció dels colors tant si es tracta de satisfer les demandes del vostre club com de seguir els vostres desitjos. Definiu el color que vulgueu o composeu una paleta de diversos colors navegant per la nostra gamma de colors. L’elecció i el nombre de colors seleccionats no afecta el preu.

Gamma de colors

Sublisport ofereix una àmplia gamma de colors estàndard i colors fluorescents que ofereixen una àmplia varietat de possibilitats als nostres clients. Totes les combinacions són possibles sense cap cost addicional. Consulteu el nostre configurador de personalització en línia. Gràcies a la nostra eina, podreu crear una visió general del vostre equip per veure el resultat.

Elecció del mode colorimètric

Els vostres fitxers i logotips preparats per imprimir ens han de ser enviats en mode de color CMYK. Precaució: si envieu fitxers amb colors RGB, quan es converteix a CMYK, és possible que alguns colors es perdin o es perdin, ja que convertir una imatge RGB a CMYK es tradueix en una separació del color.

Sol·licitud de colors específics

També teniu l’opció de proporcionar-nos colors personalitzats. Haureu de proporcionar-nos els codis de colors. Per fer-ho, utilitzeu un gràfic de colors de la versió en paper Pantone C o Pantone TPX. Per assegurar-vos que el resultat serà exactament el que vulgueu, no utilitzeu un ordinador, el que es veu a la pantalla no serà del tot precís.

Conversió de fonts a corba

Per assegurar-vos que els vostres textos quedaran tal com vulgueu, cal convertir-los en corbes per llegir-los com a imatge. Recordeu fer-ho abans d’enviar els fitxers.

Tipus de lletra del número

Recordeu també d’enviar-nos el tipus de lletra del número si es tracta d’una numeració específica.

Representació de pantalla i impressió final

Per obtenir un control òptim del color, consulteu la nostra mostra de color de la tela. Seria enganyós confiar en la percepció dels colors a la pantalla de l’ordinador, perquè els colors que es veuen a la pantalla no seran els obtinguts després de la impressió.

Valors CMYK per al negre i el gris

Per a qualsevol contingut amb negre, utilitzeu els valors 0-0-0-100.

Els valors en escala de grisos s’han d’expressar com a percentatges de cobertura de tinta negra (el 0% és blanc i el 100% negre). Exemple: 50% gris = 0-0-0-50.

Format de fitxer digital

Es recomana enviar fitxers en format vectorial CorelDRAW (CDR), Adobe Illustrator (.ai), Macromedia FreeHand (FH). Els gràfics vectorials garanteixen una impressió tèxtil de qualitat. Si opteu per un format ràster (imatge de mapa de bits .jpg .psd .tiff), assegureu-vos que les imatges tinguin la resolució adequada: 150 DPI mínim a l’escala 1.

Logotip vectoritzat

Si el vostre logotip és una imatge de mapa de bits, haureu de vectoritzar-lo. No obstant això, el resultat pot requerir molts ajustos i correccions. També pot estar ja vectoritzat, però de qualitat insuficient. Sigui com sigui, podeu trucar-nos per localitzar-lo amb precisió si no es pot utilitzar tal com és. Se us facturaran despeses tècniques addicionals.