Avís legal

Pròleg

Per a una millor navegació a les nostres pàgines web i a Internet en general, us recomanem que actualitzeu les versions de Flash Player i Java al vostre ordinador. També us recomanem que utilitzeu un navegador d’Internet recent i optimitzat, com ara Mozilla Firefox o Google Chrome, per visualitzar determinades pàgines que funcionen amb les últimes tecnologies de desenvolupament web.

Tractament de dades personals

La informació recollida està subjecta a processament informàtic amb l’objectiu d’enviar pressupostos i establir contacte amb el client. El destinatari de les dades recollides és sublisport.ad.

D’acord amb la llei “Informatique et Libertés” del 6 de gener de 1978 modificada el 2004, teniu dret a accedir i rectificar la informació que us concerneix, que podeu exercir posant-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre Formulari de contacte.
També podeu, per motius legítims, oposar-vos al tractament de dades que us concerneixen.

Exempció de responsabilitat

El lloc sublisport.ad pot proporcionar enllaços a altres llocs. Aquestes pàgines web, les adreces de les quals es comproven regularment, no formen part del lloc sublisport.ad i no assumeixen la responsabilitat del director de la publicació pel contingut d’aquests llocs.

Correspon a l’usuari d’aquest lloc prendre totes les mesures adequades per protegir les seves pròpies dades i / o programari de la contaminació per qualsevol virus que circuli per Internet. En general, sublisport.ad declina tota responsabilitat pels danys que es poguessin produir durant la consulta d’aquest lloc.

Copyright

Està totalment prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc en qualsevol mitjà electrònic sense l’autorització expressa del director de la publicació. Totes les marques esmentades pertanyen a les seves respectives empreses. Tots els pòsters, logotips i imatges citats en aquestes pàgines són propietat de les seves respectives marques. Els articles són propietat dels seus autors.

Algunes icones del lloc van ser dissenyades per Freepik du site www.flaticon.com.

Alguns vectors del lloc van ser dissenyats per Garrykillian, YusufSangdes, Pikisuperstar et Freepik du site www.freepik.com.

Algunes fotos del lloc van ser preses per 8photo, Aleksandarlittlewolf, Stockking, Diana Grytsku, Prostooleh, Rawpixel-com, Lifeforstock et Freepik du site www.freepik.com.