NOTÍCIES

NOTÍCIES

Benvinguts a la nostra pàgina “Notícies”. Gràcies a aquest apartat, estaràs al dia sobre les notícies de Sublisport! Segueix-nos i mantingues-nos al corrent de totes les últimes innovacions tecnològiques en l’àmbit dels teixits destinats als apassionats de l’esport.

Independentment que sigueu un equip, un club o una associació esportiva, us invitem a descobrir les noves gammes d’equipament esportiu personalitzat o samarretes d’esport personalitzades creades pel nostre departament d’estudis integrat.

Malles, samarretes, skyshorts, leggings, sostenidors, etc… Et proposem tota una gamma de productes de qualitat que s’adapta a la disciplina que practiquis!

Seguim de molt a prop l’evolució del mercat dels articles d’esport. Això ens permet seguir oferint-li materials que responen a les exigències més altes dels atletes: teixits anti-UV, Quick Dry, antibactèries, repelent, entre altres.

Et presentem les últimes tendències d’equipament esportiu. Si desitges renovar les samarretes, no dubtis en inspirar-te en tendències en matèria de color i disseny que anem actualitzant.

Totes les etapes de producció de les teves samarretes personalitzades estan sotmeses a un control de qualitat molt estricte. Això ens permet aprofitar els darrers avenços en matèria de tecnologia d’impressió sobre teixit.

Per seguir el ritme de l’evolució tecnològica, participem regularment als salons professionals especialitzats. Així doncs, podem compartir amb tu els teixits al capdavant de la innovació, les últimes tendències en matèria d’impressió per sublimació, etc…El nostre objectiu és permetre’t estar al dia de les últimes tecnologies.

En aquest apartat tindràs doncs l’oportunitat d’estar informat sobre els esdeveniments importants, les creacions i la gamma de productes del nostre taller de producció. També hi trobaràs altres informacions específiques pel que fa a la nostra marca.

Descobreix ara els últims esdeveniments i actualitats de sublisport!

Veure totes les notícies