Notícies

Estigueu al dia dels nostres esdeveniments clau i descobriu les nostres ofertes de samarretes esportives fetes amb materials innovadors. Estigueu atents a les novetats del nostre taller de producció.
29 maig
3 set.
19 ag.

Tant si sou un equip, un club o una associació esportiva, us convidem a descobrir les noves gammes d’equipament esportiu personalitzat o samarreta esportiva personalitzada creades per la nostra oficina de disseny integrat.

Baselayers, samarretes, skyshorts, polaines, sostenidors, samarreta, etc. Oferim tota una gamma de productes de qualitat que s’adapten a la disciplina que practiqueu!

Seguim molt de prop l’evolució del mercat d’articles esportius. Això ens permet proporcionar-vos sempre els materials que satisfacin les més altes exigències dels esportistes: teixits UV, assecat ràpid, antibacterians, repel·lents a l’aigua i molts més.

Us presentem les últimes tendències en material esportiu. Si voleu renovar els vostres banyadors, no dubteu a inspirar-vos de les tendències en color i disseny que actualitzem regularment.

Totes les etapes de la producció de les samarretes personalitzades estan sotmeses a un control de qualitat molt estricte. Això us permet aprofitar els últims avenços en tecnologia d’impressió de teixits.

 

 

Per seguir el ritme de l’evolució tecnològica, participem regularment en fires especialitzades. Així, podem compartir amb vosaltres els tèxtils més innovadors, les últimes tendències en impressió per sublimació, etc. El nostre objectiu és mantenir-vos al capdavant de l’última tecnologia.

En aquesta secció, per tant, tindreu l’oportunitat de mantenir-vos informat dels esdeveniments significatius, de les creacions i de la gamma de productes del nostre taller de producció. També hi trobareu altra informació específica sobre la nostra marca.

Descobriu els darrers esdeveniments i notícies de subesport !