Equipeu-vos amb roba amb propietats antivirals

Subli sport us ofereix una gamma de roba sense costures feta de filats Q-Skin Amni Virus bac off, amb propietats antivirals, ajudant així a reduir el risc de contaminació. Personalitzeu els nostres productes amb els colors i logotips del vostre club.

Masque personnalisé 50 lavages

Baselayer BA188

Baselayer BA186

Baselayer Mask BA184

Baselayer Mask BA182

Leggings AV180

Baselayer BA160

Baselayer BA162

Baselayer Mask BA164

Baselayer Mask BA166

Leggings AV168

Leggings AV170

CropTop CT140

CropTop CT142

Com fer una comanda? Les diferents etapes de la comanda a SubliSport
 • 1

  Trieu els vostres productes de les nostres gammes i afegiu-los a la vostra selecció, indiqueu-nos les vostres quantitats per mida

 • 2

  Descriviu les vostres idees de disseny gràfic i envieu-nos els vostres logotips i altres dissenys en format vectorial

 • 3

  Realitzem un disseny gràfic únic que us enviem mitjançant una prova per tenir la vostra validació

 • 4

  Després de la validació, planifiquem la vostra comanda en producció, el temps de producció és d'aproximadament 3/4 setmanes

 • 5

  Un cop produïdes les samarretes, realitzem un rigorós control de qualitat abans d’enviar els vostres productes.

 • 6

  Oferim diversos serveis de transport per a lliurament exprés o estàndard en funció de la vostra elecció

Descobriu la nostra gamma de roba antiviral sense costures

La indústria de la moda és cada vegada més tecnològica, ja fa temps que treballem amb materials amb característiques innovadores. Entre les noves patents, hi ha un fil antibacterià, el fil Q-Skin d’Amni Virus Bac Off, que representa protecció contra el risc de contaminació.

Tecnologia Q-Skin patentada

Amb aquesta patent, roba i accessoris en punt de cadena (sense costures) amb aquest nou fil de poliamida que té incorporat un agent antiviral i antibacterià i permanent (per tant, més enllà del rentat) a la seva matriu de polímers. Es va llançar una primera col·lecció esportiva, polaines, sostenidors, top cort, capa baixa.

Segons estudis qualificats, els virus poden sobreviure durant almenys dos dies a superfícies tèxtils. L’afinitat electrònica amb les proteïnes presents a l’estructura externa del virus fa que aquest agent eviti que els teixits es converteixin en una superfície hoste de virus i bacteris, ajudant així a reduir el risc de contaminació.

Tecnologia Q-skin provada al laboratori

Les propietats antivirals del fil han estat provades per un laboratori independent, seguint els protocols internacionals tèxtils continguts a la norma ISO 18184 (norma per a la determinació de l’activitat antiviral dels productes tèxtils). La tecnologia d’aquest nou fil assegura que l’agent antiviral i antibacterià no migri cap a la pell ni cap al medi ambient.

A diferència de les peces tractades amb acabats de tint que tenen una funcionalitat limitada i perden la seva funció al rentat, les propietats antivirals i antibacterianes de la poliamida Q-Skin són de fet permanents i es tradueixen en beneficis per a les peces que es mantenen inalterades al llarg del temps. procés.

La fibra Amni, suau i fàcil de rentar, també garanteix frescor i comoditat, contribuint al benestar tèrmic de l’usuari. Aquesta fibra especial, suau i fàcil de rentar, també garanteix frescor i comoditat, contribuint al benestar tèrmic de l’usuari.