Crea els teus articles publicitaris personalitzats amb Sublisport

Sublisport t’ofereix articles publicitaris personalitzats de qualitat confeccionats segons els teus desitjos i poden ser creats amb els colors i els logotips del teu club o equip.

Serviette de plage 100 x 180cm

? Fet de fibra reciclada :

Sky-tube SKT250

? Fet de fibra reciclada :

Sky-tube SKT200

Manchettes cyclisme personnalisés ? Fet de fibra reciclada :

Manchettes MC815

Masque personnalisé 50 lavages

? Fet de fibra reciclada :

Tour de cou UFP50

Com fer una comanda? Les diferents etapes de la comanda a SubliSport
  • 1

    Trieu els vostres productes de les nostres gammes i afegiu-los a la vostra selecció, indiqueu-nos les vostres quantitats per mida

  • 2

    Descriviu les vostres idees de disseny gràfic i envieu-nos els vostres logotips i altres dissenys en format vectorial

  • 3

    Realitzem un disseny gràfic únic que us enviem mitjançant una prova per tenir la vostra validació

  • 4

    Després de la validació, planifiquem la vostra comanda en producció, el temps de producció és d'aproximadament 3/4 setmanes

  • 5

    Un cop produïdes les samarretes, realitzem un rigorós control de qualitat abans d’enviar els vostres productes.

  • 6

    Oferim diversos serveis de transport per a lliurament exprés o estàndard en funció de la vostra elecció

Els articles publicitaris personalitzats Sublisport

Busques personalitzar articles publicitaris? Descobreix la nostra gamma d’articles publicitaris per donar una nova imatge al teu club o equip. El valor afegit serà el fet de poder escollir! memòries USB personalitzades, tovalloles de platja, clauers, bosses personalitzades, etc…: siguin quin siguin els teus desitjos, les teves exigències i el teu pressupost, tenim una solució per a tu!

Articles publicitaris personalitzats: Com funciona ?

Esculls els colors, els textos i els logotips que figuraran en els vostres articles publicitaris, i els nostre equip professional s’ocupa de la resta. I si et falten idees, pots confiar-nos el teu projecte de principi a final: et donem consells per estar segurs de poder crear articles publicitaris que causin sensació!

I per acompanyar-te, posem també a la teva disposició plantilles: t’ajudaran a crear tu mateix els teus propis models! Troba també en la nostra gamma de productes els nostres diferents articles publicitaris personalitzats. Podràs inspirar-te’n per concebre tu mateix els teus models!

Una personalització d'alta gamma per als teus articles publicitaris

Per concebre els teus articles publicitaris personalitzats, la feina transcorre als nostres tallers. La nostra promesa? Proposar-vos productes de qualitat. Amb aquesta finalitat, utilitzem processos avançats que ens permeten crear articles publicitaris duradors. Per a un acabat precís i cuidat, els personalitzem gràcies a la tècnica de sublimació: us prometem que us acompanyaran molt de temps!

Personalitza els teus articles publicitaris amb Sublisport

Confeccionats segons les teves exigències i el teu plec de condicions, els nostres productes son productes per a tu. El nostre equip creatiu de dissenyadors posen a la teva disposició el seu talent per crear per a tu articles publicitaris personalitzats amb els colors del teu club, equip o empresa !