Gamma Ciclisme

Crea les teves samarretes de ciclisme personalitzades

Sublisport t’ofereix samarretes de ciclisme personalitzades qualitat confeccionades segons els teus desitjos i poden ser creats amb els colors i els logotips del teu club o equip.

Les samarretes de ciclisme personalitzades Sublisport

Desitges personalitzar les teves samarretes de ciclisme amb els colors del teu equip? Degut a que representen la teva identitat i que són el símbol del teu èxit, personalitzar-les de manera justa és un veritable repte! Escull entre la nostra àmplia gamma de samarretes de ciclisme personalitzables. Samarreta home, dona, samarreta de màniga curta o samarreta de màniga llarga: escull la vestimenta d’esport que vols personalitzar amb els teus colors!

CONTACTA'NS

Una personalització d'alta gamma per a les teves samarretes de ciclisme

Per concebre la teva roba d’esport, utilitzem la tècnica de sublimació. Ens permet imprimir el disseny que vulguis directament en el teixit de la vostra samarreta de ciclisme. I aquest procediment no ha estat escollit per casualitat: aquesta impressió d’alta gamma assegura un acabat de qualitat i durador! Pel que fa a la creativitat, la sublimació no ens imposa cap límit: esculls el nombre de colors que desitges, la talla i la ubicació de tots els teus logotips, textos i elements visuals tot deixant parlar a la teva imaginació!