Gamma E-sport

Crea les teves samarretes d'e-sports personalitzades

Sublisport t’ofereix roba personalitzada de qualitat en tota una gamma de samarretes d’eSports completament personalitzable amb els colors i els logotips del teu club.

Les samarretes d'eSports personalitzades Sublisport

Desitges crear el la teva pròpia samarreta d’eSport i personalitzarl-a amb els colors del teu equip? Per causar sensació en els tornejos i competicions d’eSport, Sublisport et proposa una àmplia gamma de samarretes d’esport confeccionada segons els teus desitjos. Coll rodó o coll en punta, escull entre les nostres samarretes d’eSport i troba la solució adaptada a la teva necessitat i al teu pressupost. Així doncs, preparat per jugar?

CONTACTA'NS

Una personalització d'alta gamma per a les teves samarretes d'eSport

Per crear la teva roba d’esport personalitzada, dirigiu-vos a un equip que disposa d’un gran saber fer i d’un equipament de fabricació adaptat i eficaç. A Sublisport, considerem que la qualitat i el disseny són el nucli de les nostres creacions. Els marcatges que realitzem per als nostres clients estan cuidats i són duradors. Quins són els nostres pilars? El total respecte del teu plec de condicions, una reactivitat exemplar. i productes de qualitat.

Patronatge, tall, muntatge; el nostre equip de professional es pren molt seriosament cada etapa de creació per tal de proposar-te el millor.

Com personalitzar les teves samarretes d'eSport?

Per personalitzar eSport, Sublisport utilitza la tècnica de sublimació. Gràcies a aquesta tècnica de marcatge, les possibilitats en matèria de creació són infinites. No té cap límit pel que fa a la ubicació, els colors o la talla dels teus logotips. La cirereta del pastís? Aquesta tècnica és duradora i et permet beneficiar-te de productes de alta qualitat!