Gamma Fitness

Crear uns leggings personalitzats amb Sublisport.

Sublisport crea per a tu leggings personalitzats de qualitat i tota una gamma d’equipaments per al fitnes i crossfit.. Confeccionats segons les teves demandes, poden personalitzar-se completament segons els teus desitjos.

Escull els teus leggings personalitzables a Sublisport

Esteu a la recerca de roba única i de qualitat per acompanyar totes les teves sessions de fitnes i crossfit? Degut a que la qualitat és la nostra prioritat, prioritzem oferir-te els millors teixits per personalitzar la teva roba d’esport. Pel que fa al disseny, no tens cap tipus de límit: per tant, comparteix amb nosaltres el teu projecte i, només en 4 etapes, aprofita la teva roba d’esport completament personalitzada per al teu club o equip!

CONTACTA'NS

Com crear els teus leggings personalitzats, els teus sostenidors personalitzats i els teus pantalons curts de crosstraining personalitzats?

L’equip de Sublisport ho dona tot per al teu projecte. En escoltar-te, sabrà aconsellar-te per tal que facis realitat totes les teves idees i fer que els teus equipaments per al fitnes siguin únics. Els leggings, els sostenidors, les samarretes impreses i els pantalons curts de crossfit personalitzats de Sublisport han estat dissenyats pel nostre equip que fa realitat cada dia les teves idees. Ets una persona creativa? Escull personalitzar els teus leggings amb l’ajuda de les nostres plantilles!

Com personalitzar la teva roba de fitnes?

El procés utilitzat per Sublisport per personalitzar la teva roba d’esport és un procés d’alta qualitat, anomenat sublimació. El seu principi? Imprimim els textos, logotips, motius i dissenys que hagis escollit directament sobre el teixit. Aquesta tècnica té dos avantatges:

  • Et beneficiaràs de productes de millor qualitat i durables
  • Les possibilitats en matèria de creació són infinites. Nombre de colors, talles i ubicacions dels teus elements visuals: deixa que parli la teva imaginació! Tot és possible per a tu, així doncs, personalitza els teus leggings d’esport de la manera que vulguis!