Gamma Gorres

Crear una gorra personalitzada amb Sublisport.

Sublisport crea per a tu gorres personalitzables, viseres, i fins i tot barrets. Confeccionats segons les teves demandes, es poden adaptar als colors i logotips del teu club o equip.

Escull la teva gorra personalitzada única

Tens ganes de desmarcar-te portant una gorra amb els teus colors, els del teu equip o el teu club? Ara és possible amb Sublisport! El nostre equip de dissenyadors et proporciona tots els consells per concebre i crear les teves gorres personalitzades. Com a prova de qualitat, s’efectua un control rigorós durant tot el procés de producció. Escull la tipografia, els logotips, els colors i els motius que desitja que apareguin, i confies el teu projecte a professionals que només tenen una idea al cap: respondre amb reactivitat a tots els teus desitjos!

CONTACTA'NS

Com personalitzar les teves gorres?

Degut a que Sublisport fabrica les teves gorres de principi a final, són totalment personalitzables en cada detall. Escollim els procediments de més qualitat per ajudar-te a personalitzar els teus productes.

Així doncs, pots personalitzar-ho tot! El color de la gorra, les bagues, el botó central, el tipus de tanca, el tipus de teixit. I pel que fa al marcatge, pots escollir entre una multitud de tècniques que faran que la teva gorra sigui única!

A Sublisport, escollim els procediments de més qualitat per ajudar-te a personalitzar els teus productes. Per tal de proposar-te gorres personalitzades duradores, utilitzem diverses tècniques.

Brodat 3D, brodat brillant, impressió fosforescent, marcatge en calent, marcatge en resina, patch brodat, patch de cuir, patch PVC, patch sublimat, patch teixit, serigrafia 3D, serigrafia de fantasia, sublimació…

En definitiva, el nostre equip pot fer-ho tot, segons el que necessiteu! Així doncs, deixeu que els vostres desitjos s’expressin.