Crear una gorra personalitzada amb Sublisport.

Sublisport crea per a tu gorres personalitzables, viseres, i fins i tot barrets. Confeccionats segons les teves demandes, es poden adaptar als colors i logotips del teu club o equip.

Gorra Club-House

Gorra Commando

Gorra Rallye

Gorra CM300

Gorra Running

Gorra SnapBack

Gorra Trucker CT250

Gorra Street

Gorra Asymetric

Gorra Flyer

Gorra Fun CF300

Gorra Fun Strip

Gorra Trucker TM200

Gorra Army

Barret Borsalino

Visera VG100

Visera VD150

Barret de Palla

Gorra CP300

Com fer una comanda? Les diferents etapes de la comanda a SubliSport
 • 1

  Trieu els vostres productes de les nostres gammes i afegiu-los a la vostra selecció, indiqueu-nos les vostres quantitats per mida

 • 2

  Descriviu les vostres idees de disseny gràfic i envieu-nos els vostres logotips i altres dissenys en format vectorial

 • 3

  Realitzem un disseny gràfic únic que us enviem mitjançant una prova per tenir la vostra validació

 • 4

  Després de la validació, planifiquem la vostra comanda en producció, el temps de producció és d'aproximadament 3/4 setmanes

 • 5

  Un cop produïdes les samarretes, realitzem un rigorós control de qualitat abans d’enviar els vostres productes.

 • 6

  Oferim diversos serveis de transport per a lliurament exprés o estàndard en funció de la vostra elecció

Escull la teva gorra personalitzada única

Tens ganes de desmarcar-te portant una gorra amb els teus colors, els del teu equip o el teu club? Ara és possible amb Sublisport! El nostre equip de dissenyadors et proporciona tots els consells per concebre i crear les teves gorres personalitzades. Com a prova de qualitat, s’efectua un control rigorós durant tot el procés de producció. Escull la tipografia, els logotips, els colors i els motius que desitja que apareguin, i confies el teu projecte a professionals que només tenen una idea al cap: respondre amb reactivitat a tots els teus desitjos!

Com personalitzar les teves gorres?

Degut a que Sublisport fabrica les teves gorres de principi a final, són totalment personalitzables en cada detall. Escollim els procediments de més qualitat per ajudar-te a personalitzar els teus productes.

Així doncs, pots personalitzar-ho tot! El color de la gorra, les bagues, el botó central, el tipus de tanca, el tipus de teixit. I pel que fa al marcatge, pots escollir entre una multitud de tècniques que faran que la teva gorra sigui única!

A Sublisport, escollim els procediments de més qualitat per ajudar-te a personalitzar els teus productes. Per tal de proposar-te gorres personalitzades duradores, utilitzem diverses tècniques.

Brodat 3D, brodat brillant, impressió fosforescent, marcatge en calent, marcatge en resina, patch brodat, patch de cuir, patch PVC, patch sublimat, patch teixit, serigrafia 3D, serigrafia de fantasia, sublimació…

En definitiva, el nostre equip pot fer-ho tot, segons el que necessiteu! Així doncs, deixeu que els vostres desitjos s’expressin.

Una gamma completa de gorres personalitzables

Gorres per a homes o dona, gorres en microfibra, gorra running, gorra comando, gorra trucker, gorra club house o gorra snapback, visera i fins i tot barret de palla personalitzat: per respondre a tots els teus desitjos, la nostra gamma de gorres personalitzables et deixa escollir!

Tens dues solucions: expressa els teus desitjos creant tu mateix el disseny que més t’agrada, o demana consell als nostres dissenyadors!