Gamma MMA

Crea el teu rashguard i pantaló curt d'MMA personalitzat

Sublisport et proposa rashguards i pantalons curts d’MMA personalitzats, així com tota una gamma d’equipaments per als esports de combat. Confeccionats segons les teves demandes, es poden personalitzar amb els colors i logotips del teu club o equip.

Roba d'esport personalitzada que segueix la normativa d'MMA

A Sublisport, ens comprometem a respectar les normatives específiques d’MMA. El nostre departament d’estudis, compost de modelistes i dissenyadors de moda, fa realitat les teves col·leccions d’esports i els teus models personalitzats tenint en compte cadascun dels aspectes reglamentaris dels esports de combat.

I com cada detall importa, gràcies a la nostra guia de talles, determina amb precisió les mides dels teus equipaments d’MMA personalitzats.

CONTACTA'NS

Com personalitzar el teu rashguard i els teus pantalons d'MMA?

Sublisport et proposa rashguards personalitzats i altres equipaments adaptats a la lluita lliure, com el famós pantaló curt d’MMA personalitzat. Gràcies al nostre servei professional, el nostre equip d’entrega et proporciona consells adaptats a les teves necessitats d’equipaments d’MMA personalitzats.

Els nostres dissenyadors es refereixen al teu plec de condicions per dur a terme un disseny únic, amb els colors i els logotips del vostre club. Si ja tens una idea concreta i vols crear el teu propi model de pantaló curt d’MMA sublimat, pots utilitzar les nostres plantilles!

Com personalitzar la teva roba d'MMA?

Per tal d’oferir-te productes de alta qualitat, Sublisport utilitza la tècnica d’impressió per sublimació per personalitzar els teus productes de la gamma MMA. Els logotips, dissenys i textos que hagis escollit estan impresos al cor de les fibres del teixit dels teus pantalons curts d’MMA i dels teus rashguards. I el resultat sedueix! Així tens roba duradora i que pots personalitzar sense límit. Per tant, la sublimació et permet donar via lliure a la teva imaginació i la teva creativitat, ja que no us imposa cap límit. Ets tu qui escull el nombre de colors, la talla i la ubicació dels vostres elements gràfics, sense límit!