Crea el teu rashguard i pantaló curt d'MMA personalitzat

Sublisport et proposa rashguards i pantalons curts d’MMA personalitzats, així com tota una gamma d’equipaments per als esports de combat. Confeccionats segons les teves demandes, es poden personalitzar amb els colors i logotips del teu club o equip.

? Fet de fibra reciclada :

Maillot PRO SP110

? Fet de fibra reciclada :

Rashguard SL100

? Fet de fibra reciclada :

Sweat SX250

? Fet de fibra reciclada :

Rashguard SC100

? Fet de fibra reciclada :

Leggings LH200

? Fet de fibra reciclada :

Short MX300

? Fet de fibra reciclada :

Sweat capuche SX605

Coupe vent personnalisé ? Fet de fibra reciclada :

Veste coupe vent CV555

Masque personnalisé 50 lavages

Com fer una comanda? Les diferents etapes de la comanda a SubliSport
 • 1

  Trieu els vostres productes de les nostres gammes i afegiu-los a la vostra selecció, indiqueu-nos les vostres quantitats per mida

 • 2

  Descriviu les vostres idees de disseny gràfic i envieu-nos els vostres logotips i altres dissenys en format vectorial

 • 3

  Realitzem un disseny gràfic únic que us enviem mitjançant una prova per tenir la vostra validació

 • 4

  Després de la validació, planifiquem la vostra comanda en producció, el temps de producció és d'aproximadament 3/4 setmanes

 • 5

  Un cop produïdes les samarretes, realitzem un rigorós control de qualitat abans d’enviar els vostres productes.

 • 6

  Oferim diversos serveis de transport per a lliurament exprés o estàndard en funció de la vostra elecció

Roba d'esport personalitzada que segueix la normativa d'MMA

A Sublisport, ens comprometem a respectar les normatives específiques d’MMA. El nostre departament d’estudis, compost de modelistes i dissenyadors de moda, fa realitat les teves col·leccions d’esports i els teus models personalitzats tenint en compte cadascun dels aspectes reglamentaris dels esports de combat.

I com cada detall importa, gràcies a la nostra guia de talles, determina amb precisió les mides dels teus equipaments d’MMA personalitzats.

Com personalitzar el teu rashguard i els teus pantalons d'MMA?

Sublisport et proposa rashguards personalitzats i altres equipaments adaptats a la lluita lliure, com el famós pantaló curt d’MMA personalitzat. Gràcies al nostre servei professional, el nostre equip d’entrega et proporciona consells adaptats a les teves necessitats d’equipaments d’MMA personalitzats.

Els nostres dissenyadors es refereixen al teu plec de condicions per dur a terme un disseny únic, amb els colors i els logotips del vostre club. Si ja tens una idea concreta i vols crear el teu propi model de pantaló curt d’MMA sublimat, pots utilitzar les nostres plantilles!

Com personalitzar la teva roba d'MMA?

Per tal d’oferir-te productes de alta qualitat, Sublisport utilitza la tècnica d’impressió per sublimació per personalitzar els teus productes de la gamma MMA. Els logotips, dissenys i textos que hagis escollit estan impresos al cor de les fibres del teixit dels teus pantalons curts d’MMA i dels teus rashguards. I el resultat sedueix! Així tens roba duradora i que pots personalitzar sense límit. Per tant, la sublimació et permet donar via lliure a la teva imaginació i la teva creativitat, ja que no us imposa cap límit. Ets tu qui escull el nombre de colors, la talla i la ubicació dels vostres elements gràfics, sense límit!

Com escollir els teus pantalons curts d'MMA personalitzats ?

Degut a que els arts marcials mixtes combinen a la vegada la lluita cos a cos i el pugilat, les preses són molt habituals durant els partits. Això significa que els teixits dels pantalons curts de combats d’MMA han de ser obligatòriament resistents per acompanyar als combatents combat rere combat. Dona un cop d’ull als models totalment personalitzables de Sublisport. El nostre compromís de qualitat us permet equipar pantalons curts d’MMA que disposen de grans qualitats anti-estripament, amb els colors del teu equip.

I per acabar, completa la teva vestimenta gràcies a rashguards d’MMA personalitzats !