Gamma Roba De Muntanya

Crea un abric softshell personalitzat amb sublisport

Sublisport crea per a tu abrics softshell personalitzats de qualitat, així com una gamma d’equipaments per als esports de muntanya: escull i personalitza’ls amb els colors i el logotip del teu club o equip.

Personalitza els teus abrics softshell amb Sublisport

Entre la nostra àmplia gamma de roba d’esport personalitzada, descobreix els nostres equipaments per a la muntanya! Troba en la nostra gamma de productes els nostres diferents abrics softshell personalitzats per a home o per a dona. Podràs inspirar-te’n per concebre tu mateix els teus models. La cirereta del pastís? També pots demanar directament que els personalitzem per a tu, confiant-nos el teu projecte de principi a final.

CONTACTA'NS

La qualitat dels abrics softshell personalitzats de Sublisport.

Quin és el nostre objectiu? Crear per a tu la roba d’esport que vulguis, sense deixar de banda la qualitat. Còmode i calenta, la nostra gamma de roba de muntanya ha estat confeccionada amb teixits tècnics d’alta gamma, que et protegirà amb eficàcia de les inclemències del temps. Perfectes per protegir-te del fred sense que hagis de portar tres capes de roba, els abrics softshell Sublisport són lleugers, impermeables i absolutament implacables contra el vent. Per a la pràctica de esports de muntanya, els nostres abrics softshell personalitzables són ideals!

Com personalitzem els teus abrics?

Per tal de personalitzar els teus abrics d’esport de manera única, utilitzem la tècnica de sublimació. Els dissenys, textos i logotips que has seleccionat s’imprimeixen directament sobre el teixit de la samarreta. Resultat? Et beneficiaràs d’un producte d’alta qualitat, i personalitzat segons els teus desitjos, sense límit. Nombre de logotips, nombre de colors, mida dels textos: la sublimació et per met donar via lliure a la teva creativitat!