Crea un abric softshell personalitzat amb sublisport

Sublisport crea per a tu abrics softshell personalitzats de qualitat, així com una gamma d’equipaments per als esports de muntanya: escull i personalitza’ls amb els colors i el logotip del teu club o equip.

? Fet de fibra reciclada :

Sky-tube SKT200

Abric softshell XT300

Veste softshell XT550

? Fet de fibra reciclada :

Tour de cou UFP50

Com fer una comanda? Les diferents etapes de la comanda a SubliSport
 • 1

  Trieu els vostres productes de les nostres gammes i afegiu-los a la vostra selecció, indiqueu-nos les vostres quantitats per mida

 • 2

  Descriviu les vostres idees de disseny gràfic i envieu-nos els vostres logotips i altres dissenys en format vectorial

 • 3

  Realitzem un disseny gràfic únic que us enviem mitjançant una prova per tenir la vostra validació

 • 4

  Després de la validació, planifiquem la vostra comanda en producció, el temps de producció és d'aproximadament 3/4 setmanes

 • 5

  Un cop produïdes les samarretes, realitzem un rigorós control de qualitat abans d’enviar els vostres productes.

 • 6

  Oferim diversos serveis de transport per a lliurament exprés o estàndard en funció de la vostra elecció

Personalitza els teus abrics softshell amb Sublisport

Entre la nostra àmplia gamma de roba d’esport personalitzada, descobreix els nostres equipaments per a la muntanya! Troba en la nostra gamma de productes els nostres diferents abrics softshell personalitzats per a home o per a dona. Podràs inspirar-te’n per concebre tu mateix els teus models. La cirereta del pastís? També pots demanar directament que els personalitzem per a tu, confiant-nos el teu projecte de principi a final.

La qualitat dels abrics softshell personalitzats de Sublisport.

Quin és el nostre objectiu? Crear per a tu la roba d’esport que vulguis, sense deixar de banda la qualitat. Còmode i calenta, la nostra gamma de roba de muntanya ha estat confeccionada amb teixits tècnics d’alta gamma, que et protegirà amb eficàcia de les inclemències del temps. Perfectes per protegir-te del fred sense que hagis de portar tres capes de roba, els abrics softshell Sublisport són lleugers, impermeables i absolutament implacables contra el vent. Per a la pràctica de esports de muntanya, els nostres abrics softshell personalitzables són ideals!

Com personalitzem els teus abrics?

Per tal de personalitzar els teus abrics d’esport de manera única, utilitzem la tècnica de sublimació. Els dissenys, textos i logotips que has seleccionat s’imprimeixen directament sobre el teixit de la samarreta. Resultat? Et beneficiaràs d’un producte d’alta qualitat, i personalitzat segons els teus desitjos, sense límit. Nombre de logotips, nombre de colors, mida dels textos: la sublimació et per met donar via lliure a la teva creativitat!

Un abric softshell personalitzat gràcies al nostre equip

El nostre equip creatiu i inspirat posa a la teva disposició tots els seus coneixements i el seu talent per concebre els teus equipaments personalitzats i altres accessoris de la roba de muntanya.

Per personalitzar la teva roba, no hi ha res més fàcil: decideix què vols, escull el disseny, els logotips i els textos que vols integrar al vostre abric softshell personalitzat.

Per orientar-te, segueix els consells pràctics i solucions a mesura dels nostres dissenyadors de moda i modelistes.