Gamma Roba De Platja

Crear el teu boardshort personalitzat amb sublisport

Sublisport t’ofereix boardshorts personalitzats de qualitat en tota una gamma d’equipaments de roba de platja i de natació, confeccionats segons les teves demandes i que es poden adaptar als colors i logotips del teu club o equip.

Categoria

Tota

Descobriu la nostra gamma de roba de platja personalitzada

Boarshort personalitzat: desitges crear equipaments de platja amb els colors del teu equip o club? La nostra gamma d’accessoris i roba us seduirà!

CONTACTA'NS

Una gamma de boardshorts personalitzada al 100%

Sublisport se n’encarrega d’oferir-te un ampli ventall de solucions per personalitzar els productes que seleccionis. No ens limitem només a oferir-te una paleta de productes. El nostre departament d’estudis integrat i el nostre equip de dissenyadors de moda i modelistes ho donen tot per ajudar-te a concretar tots els teus projectes! La teva roba d’esport personalitzada és única i realment desitges.

No saps quina talla de boardshort personalitzat escollir? Pots determinar-ho fàcilment gràcies a la nostra guia de les talles posada a la teva disposició. Hi trobaràs tota la informació sobre el conjunt dels nostres equipaments personalitzats.

Com personalitzar els teus accessoris de platja?

Desitja crear el teu boardshort personalitzat? A Sublisport utilitzem la tècnica de la sublimació. Imprimim els motius, textos i els logotips que escullis directament sobre el teixit. Quin és l’objectiu? Tenir un acabat d’alta qualitat i un disseny que segueix tots els teus desitjos. Les possibilitats amb aquest procediment són infinites: podeu escollir tants colors com vulgueu, tot és possible! És LA solució que s’ha de prioritzar si es vol obtenir un resultat de qualitat que dura molt de temps!