Crear el teu boardshort personalitzat amb sublisport

Sublisport t’ofereix boardshorts personalitzats de qualitat en tota una gamma d’equipaments de roba de platja i de natació, confeccionats segons les teves demandes i que es poden adaptar als colors i logotips del teu club o equip.

? Fet de fibra reciclada :

Boardshort XD100

Serviette de plage 100 x 180cm

Com fer una comanda? Les diferents etapes de la comanda a SubliSport
 • 1

  Trieu els vostres productes de les nostres gammes i afegiu-los a la vostra selecció, indiqueu-nos les vostres quantitats per mida

 • 2

  Descriviu les vostres idees de disseny gràfic i envieu-nos els vostres logotips i altres dissenys en format vectorial

 • 3

  Realitzem un disseny gràfic únic que us enviem mitjançant una prova per tenir la vostra validació

 • 4

  Després de la validació, planifiquem la vostra comanda en producció, el temps de producció és d'aproximadament 3/4 setmanes

 • 5

  Un cop produïdes les samarretes, realitzem un rigorós control de qualitat abans d’enviar els vostres productes.

 • 6

  Oferim diversos serveis de transport per a lliurament exprés o estàndard en funció de la vostra elecció

Descobriu la nostra gamma de roba de platja personalitzada

Boarshort personalitzat: desitges crear equipaments de platja amb els colors del teu equip o club? La nostra gamma d’accessoris i roba us seduirà!

Una gamma de boardshorts personalitzada al 100%

Sublisport se n’encarrega d’oferir-te un ampli ventall de solucions per personalitzar els productes que seleccionis. No ens limitem només a oferir-te una paleta de productes. El nostre departament d’estudis integrat i el nostre equip de dissenyadors de moda i modelistes ho donen tot per ajudar-te a concretar tots els teus projectes! La teva roba d’esport personalitzada és única i realment desitges.

No saps quina talla de boardshort personalitzat escollir? Pots determinar-ho fàcilment gràcies a la nostra guia de les talles posada a la teva disposició. Hi trobaràs tota la informació sobre el conjunt dels nostres equipaments personalitzats.

Com personalitzar els teus accessoris de platja?

Desitja crear el teu boardshort personalitzat? A Sublisport utilitzem la tècnica de la sublimació. Imprimim els motius, textos i els logotips que escullis directament sobre el teixit. Quin és l’objectiu? Tenir un acabat d’alta qualitat i un disseny que segueix tots els teus desitjos. Les possibilitats amb aquest procediment són infinites: podeu escollir tants colors com vulgueu, tot és possible! És LA solució que s’ha de prioritzar si es vol obtenir un resultat de qualitat que dura molt de temps!

Els nostres dissenyadors creen el teu boardshort personalitzat al teu gust

Busqueu personalitzar equipaments de platja? El nostre equip creatiu et dona tots els seus consells per tal de perfeccionar amb tu boardshorts segons les teves exigències! Qualitat, reactivitat i disseny ens permeten oferir-te el millor.. Fes-nos part de les teves ganes i de les teves idees i els nostres dissenyadors s’encarregaran de donar vida a totes les teves creacions.