Crea la teva roba d'esport i dessuadora personalitzada

Sublisport t’ofereix dessuadores personalitzades de qualitat en tota una gamma d’equipaments esportius personalitzables amb els colors i els logotips del teu club o equip.

? Fet de fibra reciclada :

Pantalon PS770

? Fet de fibra reciclada :

Sweat-shirt SC100

? Fet de fibra reciclada :

Sweat-shirt SC150

? Fet de fibra reciclada :

Sweat-shirt SC210

Sweat-shirt SC520

? Fet de fibra reciclada :

Sweat-shirt SC520

? Fet de fibra reciclada :

Sweat-shirt SC550

? Fet de fibra reciclada :

Sweat-shirt SC570

? Fet de fibra reciclada :

Sweat-shirt SC680

? Fet de fibra reciclada :

Sweat SX250

? Fet de fibra reciclada :

Sweat capuche SX605

Masque personnalisé 50 lavages

Polo PH100 homme

Polo PF100 femme

Com fer una comanda? Les diferents etapes de la comanda a SubliSport
 • 1

  Trieu els vostres productes de les nostres gammes i afegiu-los a la vostra selecció, indiqueu-nos les vostres quantitats per mida

 • 2

  Descriviu les vostres idees de disseny gràfic i envieu-nos els vostres logotips i altres dissenys en format vectorial

 • 3

  Realitzem un disseny gràfic únic que us enviem mitjançant una prova per tenir la vostra validació

 • 4

  Després de la validació, planifiquem la vostra comanda en producció, el temps de producció és d'aproximadament 3/4 setmanes

 • 5

  Un cop produïdes les samarretes, realitzem un rigorós control de qualitat abans d’enviar els vostres productes.

 • 6

  Oferim diversos serveis de transport per a lliurament exprés o estàndard en funció de la vostra elecció

Les dessuadores personalitzades Sublisport

Descobreix la nostra àmplia gamma de roba d’esport, confeccionada segons les teves exigències. Així doncs, es poden crear Polo personalitzat, dessuadora personalitzada i samarreta personalitzada seguint els teus desitjos. Dessuadores amb cremallera, dessuadores amb caputxa, samarretes de màniga curta i màniga llarga, polo: sigui quina sigui la teva necessitat i el teu pressupost, fem realitat la teva roba d’esport personalitzada amb els colors del teu club, del teu equip o de la teva empresa.

La força de Sublisport? Degut a que fabriquem els productes de principi a final, podem personalitzar-los amb tot luxe de detalls!

Una personalització d'alta gamma per a la teva roba

Sublisport ofereix una gran varietat de tècniques innovadores i professionals per personalitzar la teva roba d’esport. El plus? Podem integrar diverses etiquetes a la teva roba!

Per fer realitat les teves dessuadores personalitzades, confieu en el nostre equip que domina les tècniques d’impressió més avançades! El nostre taller de confecció disposa d’un conjunt d’equipaments de fabricació eficaços que permeten dur a terme un marcatge cuidat, únic i durador. Del Patronatge a mida al muntatge, passant pel tall dels teus models, et garantim un treball de qualitat, dut a terme en els millors terminis i sempre respectant el teu plec de condicions.

Quina tècnica escollir per personalitzar la teva dessuadora?

Per personalitzar la teva roba d’esport utilitzem diverses tècniques. Feu la vostra elecció per crear les dessuadores personalitzades de qualitat que vulgueu!

 • La serigrafia
 • La impressió DTG
 • El brodat clàssic o bouclette 3D
 • L’aplicació làser
 • Gofratge 3D
 • La transferència Silicon Rubber
 • Dauradura en calent
 • L’estràs

En definitiva, tens maneres de fer parlar la teva imaginació. Així doncs, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres: et dirigirem a la tècnica que s’adapti millor a les teves necessitats!

Com personalitzar la teva dessuadora i les teves samarretes ?

Dona via lliure a la teva imaginació, o confia en els coneixements dels nostres dissenyadors per crear dessuadores personalitzades al teu gust. L’equip Sublisport pot oferir-te consells per concretar el teu projecte de creació d’equipaments d’esport de qualitat!

És simple: escull els teus productes, afegeix-hi els logotips, dibuixos i textos que desitges a les teves dessuadores que vols personalitzar. Gràcies a les nostres nombroses tècniques de marcatge innovadores, tot és possible per a tu. No té cap límit pel que fa a la ubicació, els colors o la talla dels teus logotips: ets tu qui decideix !