Gamma Roba D’esport

Crea la teva roba d'esport i dessuadora personalitzada

Sublisport t’ofereix dessuadores personalitzades de qualitat en tota una gamma d’equipaments esportius personalitzables amb els colors i els logotips del teu club o equip.

Les dessuadores personalitzades Sublisport

Descobreix la nostra àmplia gamma de roba d’esport, confeccionada segons les teves exigències. Així doncs, es poden crear Polo personalitzat, dessuadora personalitzada i samarreta personalitzada seguint els teus desitjos. Dessuadores amb cremallera, dessuadores amb caputxa, samarretes de màniga curta i màniga llarga, polo: sigui quina sigui la teva necessitat i el teu pressupost, fem realitat la teva roba d’esport personalitzada amb els colors del teu club, del teu equip o de la teva empresa.

La força de Sublisport? Degut a que fabriquem els productes de principi a final, podem personalitzar-los amb tot luxe de detalls!

CONTACTA'NS

Una personalització d'alta gamma per a la teva roba

Sublisport ofereix una gran varietat de tècniques innovadores i professionals per personalitzar la teva roba d’esport. El plus? Podem integrar diverses etiquetes a la teva roba!

Per fer realitat les teves dessuadores personalitzades, confieu en el nostre equip que domina les tècniques d’impressió més avançades! El nostre taller de confecció disposa d’un conjunt d’equipaments de fabricació eficaços que permeten dur a terme un marcatge cuidat, únic i durador. Del Patronatge a mida al muntatge, passant pel tall dels teus models, et garantim un treball de qualitat, dut a terme en els millors terminis i sempre respectant el teu plec de condicions.

Quina tècnica escollir per personalitzar la teva dessuadora?

Per personalitzar la teva roba d’esport utilitzem diverses tècniques. Feu la vostra elecció per crear les dessuadores personalitzades de qualitat que vulgueu!

  • La serigrafia
  • La impressió DTG
  • El brodat clàssic o bouclette 3D
  • L’aplicació làser
  • Gofratge 3D
  • La transferència Silicon Rubber
  • Dauradura en calent
  • L’estràs

En definitiva, tens maneres de fer parlar la teva imaginació. Així doncs, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres: et dirigirem a la tècnica que s’adapti millor a les teves necessitats!