Gamma Skydive

Crea les teves samarretes d’esport personalitzades

Sublisport t’ofereix samarretes d’esport personalitzades de qualitat en tota una gamma d’equipaments esportius per al paracaigudisme, confeccionats segons les teves exigències, amb els colors i els logotips del teu club o equip.

Descobreix la nostra gamma de roba d'esport personalitzada

Deixa’t seduir per la selecció de roba proposada per Sublisport. Samarreta, samarreta de compressió, samarreta de màniga llarga, dessuadora, abric softshell, pantaló curt o leggings. Així doncs, fes el gran salt amb Sublisport!

CONTACTA'NS

Samarretes d'esport personalitzades que segueixen la normativa

A més d’oferir-teprestacions a mida, Sublisport també prioritza el respecte de les normatives específiques de paracaigudisme.

És per aquest motiu que hem posat en marxa un departament d’estudis integrat, compost per un equip d’estilistes i modelistes. Aquests últims poden fer realitat els teus models de vestimenta segons les regles de l’art. Així doncs, si tens alguna petició específica, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

I si tens alguna dificultat en determinar les talles de les teves samarretes, no dubtis en consultar la guia de talles posada a la teva disposició. Hi trobaràs tota la informació sobre el conjunt dels nostres equipaments personalitzats.

Els procediments per personalitzar una samarreta

Desitges crear les teves pròpies samarretes d’esport personalitzades ? Per oferir-te el millor, utilitzem la tècnica de la sublimació. Imprimim els textos, logotips, motius i dissenys directament sobre el teixit de roba d’esport. Per un resultat durador, aquesta tècnica us seduirà! El plus? Amb la sublimació, les possibilitats en matèria de creació són infinites. Estàs llest? Crea!