Sublimació

La sublimació és una etapa important en la impressió sobre teixit. Forma part de la segona etapa per obtenir roba d’esport o doba amb disseny gràfic de qualitat. Aquest procediment és eficaç per tal d’aplicar fotos o imatges de alta qualitat en teixits tècnics.

La nostra cadena de fabricació disposa de materials específics que permeten dur a terme una sublimació d’imatge amb èxit.

Vous avez le projet de lancer une ligne de vêtement sportswear de marque ? Ou de développer une marque de vêtement pour les sportifs de haut niveau ? Vous désirez que les illustrations sur vos articles soient de qualité optimale ? (Des images bien établies sans voir aucune séparation.

Teniu el projecte de treure una línia de roba esportiva de marca? O de desenvolupar una marca per als esportistes d’alt nivell? Desitgeu que les il·lustracions sobre els vostres articles tinguin una qualitat òptima? (Imatges ben establertes sense veure cap espai

REALITZACIÓ D’UNA ETAPA DE SUBLIMACIÓ AMB CURA

La sublimació és un procediment en la impressió sobre teixit que comporta un procés de transferència d’imatges en calent en un suport tèxtil o de polièster. Utilitza una temperatura elevada que va de 180 °C a 210 °C amb una forta pressió per aconseguir imprimir imatges sobre teixits. Durant aquesta etapa de pressió, les tintes de sublimació es converteixen en gas per impregnar el teixit. És el moment en que les tintes se solidifiquen per incrustar-se en la matèria. Un procediment excel·lent de sublimació garanteix un producte acabat que disposa d’una imatge de qualitat fins i tot després de diversos rentats.

ELS MOTIUS D’OPTAR PER UNA IMPRESSIÓ PER SUBLIMACIÓ

Utilitzem la tècnica de sublimació per fer una col·lecció de roba d’esport o esportiva. Això permet obtenir articles amb colors llampants i una gran resistència al pas del temps.

La impressió per sublimació és una tècnica que s’aplica als teixits tècnics de polièster. També té una taxa de sedimentació reduïda, cosa que li permet prevenir els defectes relatius a la uniformitat dels colors utilitzats.

Conscients del repte mediambiental de la producció industrial de teixits, la impressió mitjançant sublimació està considerada com un dels procediments d’impressió ecològica. Aquesta tècnica d’impressió sobre teixit només disposa d’un petit percentatge d’emissió de vapors i de CO2.