Tall

El tall és una etapa essencial en el procés de fabricació de les peces de roba. L’equip de Sublisport duu a terme una feina de tall perfecte per obtenir formes i aplicacions de producte de qualitat.

EL TALL, UNA ETAPA DUTA A TERME AMB MÀQUINES ESPECIALS

S’utilitza una màquina de tall de teixit per obtenir peces de teixits amb talls ben aconseguits. A continuació, aquestes peces s’ajuntaran per tal de donar al producte un final de conformitat al que es presenta al dossier tècnic del client.

El nostre taller de tall disposa de màquines específiques utilitzades per aconseguir talls eficaços. Presents al mercat des de nombrosos anys, utilitzem una màquina de tall làser.

La utilització d’aquestes màquines de tall requereix un alt nivell de tecnicitat per tallar correctament el teixit. No dominar aquesta màquina pot produir peces errades i no conformes amb les que es proposen al dossier tècnic.

UN SISTEMA DE TALL EFICAÇ PER DUR A TERME PECES DE QUALITAT

La utilització d’un sistema de tall informatitzat amb feix làser ha revolucionat recentment el món de la industria tèxtil. La pràctica d’una tècnica de tall mitjançant làser permet obtenir formes de tall variades.

El tall mitjançant làser permet tenir un acabat de qualitat excepcional. Per part nostra, prioritzem l’ús d’aquest mètode de tall de teixit per satisfer al màxim la nostra clientela!